Instalatie de balizaj castel de apa
Reguli pentru balizarea silozurilor si a Cosurilor de fum
Reguli privind balizarea turnurilor telecom
reguli de balizare a eolienelor
Sistem de balizaj poduri
Instalatie balizaj pentru iluminat nocturna stadion
Sistem de balizaj pentru stalpi de inalta tensiune

Profesionisti in balizaje

  1. ro
  2. en

Utilizarile balizajelor

 

In vederea asigurarii unei sigurante constante, lampa de balizaj trebuie sa functioneze in mod continu. Increderea si fiabilitatea ei nu poate fi pusa la indoiala. Scopul balizajelor este sa fie montate la mare inaltime, pe structuri care pot prezenta riscuri pentru aeronavele care zboara la joasa altitudine. Inlocuirea si intretinerea lampilor de balizaj este adesea delicata iar ca si costuri excesive, in special a celor cu becuri, longevitatea si continuitatea in functionare a lor este esentiala. Acestea sunt motivele pentru care Aexio a selectat dintre ulimele descoperiri o gama completa de lampi de balizaj cu LED-uri de joasa, medie si mare intensitate, module de control, lampi de balizaj alimentate solar si accesorii pentru instalari profesionale in conformitate cu standardele si regulile in viguare.

Mai jos gasiti o parte din obstacolele care trebuiesc marcate cu lampi de balizaj astfel incat sa fie vizibile pentru aeronavele care zbpara la inaltime mica sa le poata identifica pe timp de noapte, iar cele foarte inalte chiar si pe timp de zi.

Orice constructie care prezinta un pericol pentru avioanele care zboara la mica inaltime, este necesar sa fie balizata. Lampile de balizaj cu LED sunt solutia cea mai buna din punct de vedere costuri (motivele le gasiti in sectiunea Informatii). Toate lampile de balizaj Aexio au ca sursa de lumina LED-uri, sunt dotate cu senzor crepuscular (pornesc si se opresc singure), au modul de alarmare in caz de defect, iar cele dotate cu modulul GPS se sincronizeaza in modul de functionare intermitent.

Castele de apa

reguli pentru balizare cladiri
Informatii despre cum se balizaza o macara

Eoliene

Turnuri telecom

Poduri inalte

Macarale

Cladiri

Silozuri si Cosuri de fum

Iluminat nocturna

Stalpi inalta tensiune