Localizata in Brasov, Compania Aexio Telenet este o organizatie specializata in distributia si instalarea lampilor de balizaj care marcheaza obstacolele pentru aeronavele care zboara la mica inaltime si a geamandurilor luminoase care marcheaza pe fluvi si mari diverse obstacole. Incepand cu anul 2023 am intrat si pe piata sistemelor aeroportuare, cu iluminatul de pista si a altor facilitati specifice.

 

    Primul partener al nostru a fost Nanhua Electronics Co., Ltd. din China, pe care l-am ales pentru produse inteligente, bine construite, soluții personalizate in continua inovare și atenti la detalii. Cu fiecare an au mărit capacitățile tehnice și capacitățile de producție, au crescut în personal și expertiză din industrie.

Astăzi, Nanhua Electronics este un lider recunoscut la nivel mondial în domeniul industriei portuare, al energiei eoliene și al zonelor periculoase. Produsele lor de semnalizare, iluminare și control sunt utilizate de companii mari și mici din intreaga lume.

 

Incepand cu anul 2023 al doilea partener este furnizor pentru echipamente in domeniul aeroportuar, echipamente de înaltă tehnologie. Impreuna cu AES Airport Solutions ne concentram pe comercializarea de echipamente tehnologice avansate pentru instalațiile aeroportuare. Pe langa domeniul principal de activitate al Airfield Ground Lighting, furnizăm și alte echipamente precum Structuri Frangibile, echipamente de sprijin la sol, convertoare de 400 Hz, echipamente cu aer precondiționat (PCA) și gropi atât pentru energie, cât și pentru PCA. AES Airport Solutions a devenit un reper în sector, oferind produse și sisteme care garantează fiabilitatea în facilitățile aeroportuare. Creșterea rapidă a AES Airport Solutions în sectorul facilităților aeroportuare l-a plasat în fruntea pieței, bucurându-se de o prezență remarcabilă în majoritatea proiectelor cheie. Impreuna ne dorim ca sa facem acelasi lucru pe piata romaneasca din domeniul aeroportuar.

 

Satisfacem nevoile dumneavoastra.

La Aexio Telenet ne străduim în fiecare zi să livrăm împreună cu partenerii noștri tehnologii, produse și servicii superioare rentabile. Misiunea noastră reconfirmă ambiția noastră persistentă de a satisface așteptările clienților și angajamentul nostru de a oferi soluții de înaltă calitate. Fiecare angajat al companiei va coopera cu dvs. pe parcursul întregului proiect pentru a vă aduce cea mai mare rentabilitate a investiției. Vom fi deschiși și sinceri cu dvs. la fiecare pas, oferindu-vă rapoarte de stare și actualizări de progres printr-un program dedicat clienților.

 

    Acesti parteneri nu ne-au dezamagit niciodata, iar la randul nostru nici noi nu am dezamagit clientii nostri.

Punem accentul pe siguranta, De peste 10 de ani, am reprezentat cel mai bun furnizor de lampi de balizaj.

 

Aexio înseamnă Competență, Fiabilitate și Service.

 

    Va multumim pentru incredea acordata!

Aexio Telenet SRL

  1. ro
  2. en

Profesionisti in balizaje

Sigla Aexio