Despre Noi

Brandul Aexio este un produs al SC Aexio Telenet SRL, ca baza a cecetarilor extinse si a experientei alaturi de partenerul nostru Nanhua, va oferim lampi de balizaj create cu tehnologie avansata, deosebit de fiabile, pentru a indeplini cerintele actuale de echipamente mai eficiente, din punct de vedere energetic, mai sigure.
Noi intelegem ca lampile de balizaj trebuie sa ofere un efect continu de siguranta aeriana, dar pentru ca ele de regula sunt amplasate in poziti inalte si greu accesibile, inlocuirea becurilor incandescente la balizajele actuale sau chiar inlocuirea balizajelor implica o mentenanta delicate si costisitoare.
Aexio a selectat ultimele descoperiri in tehnologia LED folosite intr-o gama complete de lampi de balizaj de joasa, medie si mare intensitate, accesorii pentru instalari profesioniste in conformitate cu regulamentele in viguare.
Produsele Aexio sunt in conformitate cu cerintele ICAO, FAA si AACR

Informatii

Siguranta in primul rand
In vederea asigurarii unei sigurante constante, lampile de balizaj trebuie sa functioneze in mod continu. Increderea si fiabilitatea lor nu poate fi pusa la indoiala. Insasi existenta lor necesita ca sa fie montate la mare inaltime, pe structuri care pot prezenta riscuri pentru aeronavele care zboara la joasa altitudine. Inlocuirea si intretinerea lampilor de balizaj este adesea delicata iar ca si costuri excesive, longevitatea si continuitatea in functionare a lor este o misiune critica. Acestea sunt motivele pentru care Aexio a selectat dintre ulimele descoperiri o gama completa de lampi de balizaj de joasa si medie intensitate, module de control, solutii solare si accesorii pentru instalari profesionale in conformitate cu standardele si regulile in viguare.

Utilizari

  • Turnuri de telecomunicatii (GSM, Radio, TV)
  • Iluminare aeroport: Trunuri si alte cladiri cu risc inalt din jurul Aeroporturilor si Helioporturilor
  • Piloni si lini de inalta tensiune
  • Cosuri de fum industriale
  • Turnuri de apa
  • Turnuri de racire
  • Macarale si dispozitive de ridicare
  • Turbine eoliene
  • Stadioane si turnuri de iluminat
  • Pilonii podurilor

.

Reglementari

Pentru a asigura dezvoltarea transportului aerian este deosebit de importanta asigurarea sigurantei acestuia, iar managementul sigurantei este o cerinta de baza pentru a realiza o crestere continua a activitatilor economice in domeniul aeronautic.

Statele membre ICAO, parti contractante ale Convenliei de la Chicago, au obligatia de a implementa masurile necesare in vederea asigurarii sigurantei zborului si de a stabili reglementari si documente nalionale specifice.

Astfel trebuie marcate toate obstacolele care pot pune in pericol transportul aerian. Mai jos gasiti reglementarile in vigoare legate de siguranta transportului aerian, dar si al celui maritim.